ایمنی تاور کرین
ایمنی تاور کرین یا جرثقیل برجی
یکی از موارد بسیار مهم در موضوع ایمنی جرثقیل ایمنی جرثقیل های برجی یا تاور کرین ها می باشد که در این پست از سری پست های مرکز اطلاعات ایمنی بهداشت و محیط زیست به این موضوع خواهیم پرداخت.
1- یکی از موارد مهم در ایمنی تاور کرین ارتباط بین راننده ی جرثقیل و افرادی است که از جرثقیل بالا و پایین می روند. دقت داشته باشیم این ارتباط نباید به هیچ عنوان قطع شود و فرد تا زمانی که به قسمت گردنده ی جرثقیل نرسیده است این ارتباط مستقیم با راننده بوده و در صورت رسیدن به ناحیه ی گردنده با اجازه ی راننده می تواند به کار خود ادامه دهد.
2- افرادی که مجوز بالا رفتن و دسترسی به جرثقیل را ندارند باید برای این مورد حتما مجوز یا پرمیت مخصوص این کار را دریافت نمایند.
3- دقت داشته باشیم که هیچ کسی حق دسترسی به بوم را ندارد مگر تحت شرایط خاص و البته با مجوز مخصوص
4- تنها راننده جرثقیل، ناظران، تعمیرکاران و بازرسین اجرائی و ایمنی مجاز به بالا رفتن و دسترسی به جرثقیل را دارند.
5- توجه کنید که علائم هشدار دهنده و ایمنی برای جلوگیری از ورود نفرات متفرقه باید در محل کار و ابتدای نردبان ها نصب شده باشند و این علائم و تابلو ها باید در معرض دید باشند.
6- هنگام بالا رفتن از جرثقیل، استفاده از وسایل حفاظت فردی مناسب و هم چنین استفاده از هارنس فول بادی الزامی می باشد.
نکته: یکی از موارد بسیار مهم و کابردی در بحث ایمنی جرثقیل یا ایمنی تاور کرین استفاده از روش ناحیه بندی در ازراف جرثقیل است و بدین منظور نواحی قابل دسترسی در این مورد به سه ناحیه تقسیم بندی می شود:
- ناحیه ی اول: مناطقی که حفاظت از لبه های آن انجام شده است و هیچ گونه خطر مکانیکی و گیر افتادن وجود ندارد، مانند برج و اتاق راننده
- ناحیه ی دوم: مناطقی که حفاظت از لبه های آن انجام شده است ولی خطرات مکانیکی و گیر افتادگی وجود دارد مانند بوم کمکی
- ناحیه ی سوم: هیچ گونه حفاظت از لبه های آن انجام نشده است و حضور در آن نیازمند تجهیزات سقوط از ارتفاع می باشد..
در ادامه این مطلب می توانید نحوه مونتاژ و برپا کردن تاور کرین ها رو مشاهده کنید:
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.